gallery/89815566_1627593310714804_1247721796585652224_n

Fönsterputs & städ

Omdöme

Närkes Fönsterputs & Alltjänst finns till hands när du önskar noggrannt utförda städtjänster!

 

 

allt från fönsterputs till flyttstäd
nora lindesberg kumla hallsberg örebro karlskoga

 

Fönsterputs

Vi har rätt redskap, produkter och kunskap för att kunna utföra fönsterputs med skinande resultat. Det kan vara både fönster på en privat bostad eller hos företag. Vår ambition är att erbjuda den bästa lösningen för varje kund och att de blir nöjda med vårt arbete. Vi är ett företag som ständigt utveckas och vi håller oss uppdaterade på de bästa produkterna för fönsterputs. Om du är intresserad av att anlita oss för fönsterputs i närheten av Nora, Lindesberg eller Kumla så kan du enkelt fylla i kontaktforumuläret så återkommer vi så snart vi har möjlighet. Vi vände oss även till kunder som bor kring Hallsberg, Örebro och Karlskoga med omnejd.

 

Fastighetsnära tjänster

Är du i behov av fastighetsnära tjänster så som exempelvis områdesskötsel och underhåll så väl som trapphusstädning så kan vi hjälpa till med det. Vid frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till oss!

 

Flyttstäd

Mitt i en flytt är det mycket att tänka på och då kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om flyttstäd. Vi följer de krav och rekommendationer som gäller för flyttstäd och ser till att allt som efterfrågas blir städat. Ni kan känna er trygga med vår expertis och noggrannhet, resultatet blir rent och fräscht! Vi erbjuder flyttstäd i både Kumla, Nora och Lindesberg. Men även kring orter så som Karlskoga, Hallsberg och Örebro. Det går bra att fylla i vårt kontaktformulär om du har några frågor kring våra tjänster, då återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontorsstäd

Behöver ditt företag hjälp med kontorsstäd av en skicklig och noggrann städfirma? Då har du hittat helt rätt! Vi erbjuder ett stort utbud av städtjänster och kontorsstäd är en av dessa. Hör gärna av er till oss om du har några frågor eller funderingar.

fönsterputs flyttstäd Örebro Karlskoga Hallsberg Kumla Nora Lindesberg